Privé ballonvaart: uw eigen exclusieve beleving

Beleef een romantisch huwelijksaanzoek, een gezellig bedrijfsuitje, of een onvergetelijk familie-uitje op grote hoogte. Met een privé ballonvaart heeft u het volledig voor het zeggen. U bepaalt het gezelschap in de mand, de dag en de plaats waar de ballon opstijgt. We kunnen zelfs opstijgen vanaf een grasveld bij u in de buurt. Het is een ongekende beleving, precies zoals u het wilt. U huurt al een privé luchtballonvaart vanaf 2 personen. Privé ballonvaart voor grote groepen? Bij groepen vanaf 16 personen zetten we meerdere ballonnen in.

2 personen € 680 Bestellen
3 personen € 725 Bestellen
4 personen € 850 Bestellen
5 personen € 925 Bestellen
6 personen € 990 Bestellen
7 personen € 1120 Bestellen
8 personen € 1200 Bestellen
9 personen € 1305 Bestellen
10 personen € 1400 Bestellen
11 personen € 1540 Bestellen
12 personen € 1620 Bestellen
Meer dan 12 op aanvraag Contact

Opstijgen bij u voor de deur met een privé ballonvaart?

Tijdens een privé ballonvaart kunt u in principe overal in Nederland opstijgen. Soms zelfs voor de deur. Het is wel  belangrijk dat de opstijglocatie een vlak grasveld is van minimaal 70 bij 70 meter, deze vrij is van hoogspanningskabels, niet in de buurt ligt van een vliegveld en de afstand tot een snelweg minimaal 150 meter is. Verder moet de plek natuurlijk goed bereikbaar zijn voor onze auto’s en bussen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of wilt u weten of we vanaf uw locatie kunnen opstijgen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een privé ballonvaart.

Beleef een all-in ballonvaart

All inclusive balonvaart
  • Vaart van gemiddeld 1 uur
  • Toast met bubbels na landing
  • Vervoer
  • Balloncap
  • Luchtvaart certificaat voor alle deelnemers
  • Administratiekosten en reserveringskosten
  • Ons ballonvaartticket is vrij overdraagbaar
  • Ballonvaartticket is 2 jaar geldig
  • Verzekering en BTW

Vergunningen en opstijglocaties ballonvaart privé

Om op te mogen stijgen, is een vergunning nodig. Wij regelen de aanvraag voor u. Voor ruim honderd locaties hebben we doorlopende vergunningen en kunt u binnen korte tijd opstijgen. Houd er rekening mee dat de aanvraag voor de overige locaties meestal 4 tot 6 weken duurt. Wilt u zeker weten dat u op die ene bijzondere dag de lucht in kunt, boek uw privé luchtballonvaart dan ruim op tijd.

Wij werken met all-in prijzen, zodat u precies weet waar u aan toe bent

Privé ballonvaart 2 personen? Een privé ballonvaart voor 2 personen maakt u bij ons voor €680,-. Wilt u een privé ballonvaart met meerdere personen maken? Bekijk de kosten in het prijsoverzicht en reserveer meteen uw tickets voor een privéballon bij Ballonvaartcentrum Van Manen.

Elke vaart overtreft de vorige

Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar!

Ontmoet ons team

Tickets bestellen