LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.6/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.6
597
beoordelingen
10
Theo Mullenders
12/08/2022
Als vliegtuigtechnicus, keek ik met name naar de staat van de apparatuur en hoe de mensen er mee omgingen. Ik was aangenaam verrast. De piloot had steeds de controle, vertelde leuke details onderweg en de medewerkers wisten precies wat ze moesten doen. Op de juiste momenten werden de passagiers betrokken bij het opbouwen en het inpakken van ballon en gondel. Na afloop een champagne doop en een gezellig samen zijn, in de leuke kantine. Kortom een prachtige ervaring, een absolute aanrader.
10
Patrick
10/08/2022
Met ons gezin op 1 augustus met de ballon meegegaan. Geweldige ervaring om dit mee te maken, zo ontspannen om op deze manier de hoogte in te gaan en volop te genieten van de (vele) uitzichten. Daarna geproost met Champagne op de landingsplek :) Super bedankt voor deze vlucht, en we gaan dit zeker nog een keer over doen. Groet Angelique, Patrick, Lars & Tessa Schoonhoven
10
Annette
06/08/2022
We hebben een fantastische ochtendvaart gehad. Nadat we waren opgestegen in Nijkerk heeft piloot Peter ons na een prachtige ballonvaart weer aan de grond gezet in Harskamp. Als afsluiter een heerlijk ontbijt en een geweldige ervaring rijker!
10
Danielle
02/08/2022
Hele leuke ballonvaart. Leuke mensen en hele fijne rustige tocht. Een aanrader om mee te vliegen
10
Nico van Losser
28/06/2022
Prachtige vaart gehad. De kers op de taart was dat we over ons eigen huis heen voeren. Naast geluk met de windrichting had dat natuurlijk ook te maken met de piloot die via de verschillende windlagen ons de juiste richting in kon sturen en ons de ballonvaart van ons leven heeft gegeven! Enorm gaaf!
10
Ankie
19/05/2022
Een super ervaring met een geweldige piloot die veel over de omgeving wist te vertellen. Een mooie landing en champagne op de goede vaart. GEWELDIG ?Een dikke 10 waard
8
A.G.Hak
17/05/2022
wij zijn in Amersfoort opgestegen, en voor ons waren allemaal herken- nings punten, wij komen uit Achterveld. dus de omgeving was heel herkenbaar en we zijn op fitterweg geland, en de piloot gaf fijne uitleg. En heeft ons goed op de grond gezet.
10
Bianca, Wouter & Kids
17/05/2022
Wat een geweldige en bijzondere ervaring, het uitzicht, de rust echt fantastisch. Wij hebben deze mooie ervaring samen met ons gezin kunnen doen en alle 3 de kids waren ook mega enthousiast. Ondanks dat ik zelf best last van hoogtevrees heb.....geloof mij dat is binnen 2 minuten over! Kortom we hebben echt een hele mooie vlucht gehad!! Echt een herinnering om nooit te vergeten!
10
Wouter
17/05/2022
Samen met mijn dochter de ochtend vlucht gemaakt. Keurig ontvangen in het balloncentrum daarna een prachtige vlucht gemaakt met na afloop een keurig verzorgt ontbijt. Er is aandacht voor iedereen en de Piloot (Jeroen) is er kundig en behulpzaam.
10
Jolanda
16/05/2022
Deze avond vergeten we niet. Vanaf de busrit naar de opstaplocatie tot aan de terugrit hebben we genoten. Een zeer ervaren team wat ons onderweg veel kon vertellen. De vlucht was ontzettend mooi en het uitzicht adembenemend. We kijken terug op een heel mooie avond.

ONZE VELE OPSTIJGLOCATIES

We stijgen op vanaf veel vaste locaties door heel het land. De exacte opstijglocatie bepalen we aan de hand van de weers- en windomstandigheden: een ballon vaart namelijk mee op de wind en is niet te sturen. Bekijk snel wanneer we bij u in de buurt varen. Bij een privévaart kunnen we soms zelfs voor uw deur opstijgen.

Gegarandeerd de beste ervaring

Slecht weer? Nieuwe afspraak!

Storm, hevige regen of onweer verwacht? Bij slecht weer maken we gewoon een nieuwe afspraak.

Altijd perfect zicht

U mist geen moment. Wij verzekeren u van een plek aan de rand van de mand met het beste zicht.

Duidelijke communicatie

De opstijglocatie verandert of het weer slaat om? Wij geven het direct door. Zo staat u nooit voor verrassingen.

Elke vaart overtreft de vorige

Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar!

Ontmoet ons team
Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar o.a. informatie wordt opgeslagen zodat u die niet steeds opnieuw hoeft in te vullen. Bij het surfen op onze website gaan wij er vanuit dat u akkoord gaat met het gebruik van deze cookies. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen. Het kan zo zijn dat sommige onderdelen op onze website dan niet meer goed functioneren. Meer weten over deze cookies en ons privacybeleid? Klik dan op informatie. Meer informatie