LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.6/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.6
758
beoordelingen
10
Stefan en Roelienke Buitenweg
07/07/2024
Het was op een warme woensdagavond dat wij voeren. Er was weinig wind en dus konden we rustig om ons heen en naar beneden kijken. Pluspunt: de landing; we waren echt heel hartelijk welkom :). Samen opbouwen en opruimen was mooi om te doen en de medewerkers waren heel aardig en duidelijk.
10
Jan Verberk
03/07/2024
Als cadeau gekregen samen met mijn echtgenote. Nog nooit gedaan, maar vanaf opbouw naar de vaart en de landing met afsluitend de bubbels en certificaat, helemaal fantastisch. 1 uur en 20 minuten in de lucht geweest op ongeveer 2 km hoogte. Mooi over Ede en de Veluwe waarna de landing in omgeving Klarenbeek was. Vakkundige mensen die door goede informatie en een dosis humor de vaart extra leuk maakte.
10
Willemine
01/07/2024
Van Manen Ballonvaart dacht goed mee hoe is de vaart als een verrassing kon geven aan mijn man. De voorbereidingen gingen heel professioneel en waren super duidelijk. Het ballonvaren zelf was spectaculair zover als we konden kijken, de zonsondergang, de hoogte 2150 meter en een keurige landing. Piloot wist veel te vertellen en bestuurde de ballon nauwkeurig en rustig door de lucht. Het was een unieke, onvergetelijke ervaring!
10
Marloes
01/07/2024
Wat was het fantastisch, heel leuk ontvangen mooie vaart gehad en een leuke afsluiting. Zeker voor herhaling vatbaar.
10
Harrold
01/07/2024
Bijzonder leuke ervaring, verrassende vergezichten, echt een genot gaan we zeker nog een keer doen. Een aanrader voor iedereen, ook voor als je hoogtevrees hebt.
10
Sander van Tol
01/07/2024
Mooie accommodatie, mooi en goed materiaal en een top instructeur en team.
10
Anthony en Bertine
01/07/2024
Teamwork, daar begint het al mee. Met elkaar alles klaar maken om de ballon de lucht in te krijgen. Eenmaal opgestegen, veranderd de wereld in iets fascinerends. Wat hebben we genoten van Gods prachtige schepping, het uitzicht, de stilte en de zon! Een aanrader!
10
A. Wahlen-Mobach
01/07/2024
Fijn om te varen met een ervaren piloot. Weinig wind, maar daardoor een prachtige vlucht over de Lek en haar uiterwaarden. Goede landing en zeer hartelijk welkom na de landing door de zeer enthousiaste boer/grondeigenaar en zijn broer. Alles snel weer met elkaar ingepakt, toast uitgebracht en zeer plezierig om bij het vertrekpunt afgezet te worden! Een betere completere organisatie zijn we nog niet eerder tegengekomen. Groet Harry en Annemieke
10
Linda
01/07/2024
Wat een mooie beleving. Goed begeleid en verzorgd. Leuk dat we ook mee konden helpen!
10
John Koppen
01/07/2024
Een heerlijke ontspannen belevenis onder ervaren leiding. En daarna een gezellige toost op de leuke ervaring.

ONZE VELE OPSTIJGLOCATIES

We stijgen op vanaf veel vaste locaties door heel het land. De exacte opstijglocatie bepalen we aan de hand van de weers- en windomstandigheden: een ballon vaart namelijk mee op de wind en is niet te sturen. Bekijk snel wanneer we bij u in de buurt varen. Bij een privévaart kunnen we soms zelfs voor uw deur opstijgen.

Gegarandeerd de beste ervaring

Slecht weer? Nieuwe afspraak!

Storm, hevige regen of onweer verwacht? Bij slecht weer maken we gewoon een nieuwe afspraak.

Altijd perfect zicht

U mist geen moment. Wij verzekeren u van een plek aan de rand van de mand met het beste zicht.

Duidelijke communicatie

De opstijglocatie verandert of het weer slaat om? Wij geven het direct door. Zo staat u nooit voor verrassingen.

Elke vaart overtreft de vorige

Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar!

Ontmoet ons team
Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar o.a. informatie wordt opgeslagen zodat u die niet steeds opnieuw hoeft in te vullen. Bij het surfen op onze website gaan wij er vanuit dat u akkoord gaat met het gebruik van deze cookies. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen. Het kan zo zijn dat sommige onderdelen op onze website dan niet meer goed functioneren. Meer weten over deze cookies en ons privacybeleid? Klik dan op informatie. Meer informatie