LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.6/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.6
592
beoordelingen
10
Ankie
19/05/2022
Een super ervaring met een geweldige piloot die veel over de omgeving wist te vertellen. Een mooie landing en champagne op de goede vaart. GEWELDIG ?Een dikke 10 waard
8
A.G.Hak
17/05/2022
wij zijn in Amersfoort opgestegen, en voor ons waren allemaal herken- nings punten, wij komen uit Achterveld. dus de omgeving was heel herkenbaar en we zijn op fitterweg geland, en de piloot gaf fijne uitleg. En heeft ons goed op de grond gezet.
10
Bianca, Wouter & Kids
17/05/2022
Wat een geweldige en bijzondere ervaring, het uitzicht, de rust echt fantastisch. Wij hebben deze mooie ervaring samen met ons gezin kunnen doen en alle 3 de kids waren ook mega enthousiast. Ondanks dat ik zelf best last van hoogtevrees heb.....geloof mij dat is binnen 2 minuten over! Kortom we hebben echt een hele mooie vlucht gehad!! Echt een herinnering om nooit te vergeten!
10
Wouter
17/05/2022
Samen met mijn dochter de ochtend vlucht gemaakt. Keurig ontvangen in het balloncentrum daarna een prachtige vlucht gemaakt met na afloop een keurig verzorgt ontbijt. Er is aandacht voor iedereen en de Piloot (Jeroen) is er kundig en behulpzaam.
10
Jolanda
16/05/2022
Deze avond vergeten we niet. Vanaf de busrit naar de opstaplocatie tot aan de terugrit hebben we genoten. Een zeer ervaren team wat ons onderweg veel kon vertellen. De vlucht was ontzettend mooi en het uitzicht adembenemend. We kijken terug op een heel mooie avond.
10
GJ
16/05/2022
Prachtige ballonvaart vanuit Amersfoort. Dwars over het oude stadscentrum, de Gelderse Vallei en uiteindelijk net na Barneveld geland. Goede apparatuur, kundige en vriendelijke mensen. Dit moet je minimaal één keer in je leven meemaken!
10
Annette
16/05/2022
Mooie belevenis
10
Johan en Jitske Groot
16/05/2022
Na best wel een lange tijd wachten gebeurde het toch. Een fantastische tocht met de ballon vanaf Oudkarspel naar ong Schagen. Piloot vertelde leuke dingen over en van de omgeving en wist uiteindelijk de ballon met een zachte landing vlak in de buurt van een andere luchtballon aan de grond te zetten. Over wat men zegt aangaande hoogtevrees kan ik kort zijn. Totaal geen last van gehad ondanks het feit dat ik wel hoogtevrees heb. We hebben genoten met hoofdletters. Dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt Johan en Jitske Groot
10
Astrid
16/05/2022
Wat een schitterende avondvaart hebben we gehad. Wij waren met z'n vieren maar we zaten totaal met 17 personen (incl. piloot) in de mand. Het was prachtig weer en we hadden een zeer ervaren piloot. Wat een rust (totdat de branders aan moeten natuurlijk) en wat een prachtig uitzicht. Ook de landing verliep vlekkeloos. Een dikke tien en zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt voor deze geweldige ervaring. Astrid.
10
Jan Vos
16/05/2022
Was echt super prachtig weer 300 mtr hoog in de lucht konden alles goed verzien landen in Schagen top vlucht

ONZE VELE OPSTIJGLOCATIES

We stijgen op vanaf veel vaste locaties door heel het land. De exacte opstijglocatie bepalen we aan de hand van de weers- en windomstandigheden: een ballon vaart namelijk mee op de wind en is niet te sturen. Bekijk snel wanneer we bij u in de buurt varen. Bij een privévaart kunnen we soms zelfs voor uw deur opstijgen.

Gegarandeerd de beste ervaring

Slecht weer? Nieuwe afspraak!

Storm, hevige regen of onweer verwacht? Bij slecht weer maken we gewoon een nieuwe afspraak.

Altijd perfect zicht

U mist geen moment. Wij verzekeren u van een plek aan de rand van de mand met het beste zicht.

Duidelijke communicatie

De opstijglocatie verandert of het weer slaat om? Wij geven het direct door. Zo staat u nooit voor verrassingen.

Elke vaart overtreft de vorige

Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar!

Ontmoet ons team
Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar o.a. informatie wordt opgeslagen zodat u die niet steeds opnieuw hoeft in te vullen. Bij het surfen op onze website gaan wij er vanuit dat u akkoord gaat met het gebruik van deze cookies. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen. Het kan zo zijn dat sommige onderdelen op onze website dan niet meer goed functioneren. Meer weten over deze cookies en ons privacybeleid? Klik dan op informatie. Meer informatie