LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.6/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.6
612
beoordelingen
10
Hans & Inge
31/05/2023
De rust tijdens de ballonvaart is heel apart. Er wordt niet veel gesproken, af en toe de brander, maar verder doodstil, waardoor je veel geluiden vanaf de grond kunt horen. Wij voeren op ongeveer 300 meter hoogte.
10
Joram
31/05/2023
Echt top
10
Jana
31/05/2023
Dit was de mooiste beleving ooit!
8
Ben
31/05/2023
Het is bijzonder om te ervaren dat je in een mand met een ballon er boven waar je de lucht verwarmd zo maar kunt opstijgen. Alles onder je wordt snel kleiner en door de wind word je meegenomen. Het is opmerkelijk stil en het uitzicht was indrukwekkend hoewel het niet helemaal helder was. De piloot was heel ervaren en legde alles goed uit. We hadden op een zuidelijke wind gerekend zodat we over onze woonplaats zouden vliegen. De wind stond echter de andere kant op, maar het rivierenlandschap was ook mooi. De landing was nogal heftig, maar dat was ook wel weer een attractie.
10
Marina
31/05/2023
De ervaring was super. We hadden een kindje mee met angsten en dat is fantastische opgepakt door het team. Hert is met recht een ervaring geworden om nooit meer te vergeten!!
10
Jeff
31/05/2023
Wij hebben een geweldige ballonvaart gehad Echt een aanrader voor iedereen
10
Henriëtte Wagenaar
31/05/2023
Wat was het gaaf!!! Dat zeggen we als gezin nog zo vaak tegen elkaar na zaterdag! Na veel redenen van afzegging (weersomstandigheden, corona, zwangerschappen) kon het nu eindelijk doorgaan. Het was het wachten waard. Wat een super ervaring. Een bemanning die heel geconcentreerd z'n werk deed en al onze vragen beantwoordde. Genoten van het begin tot het einde!!!
10
Jessica
31/05/2023
Omdat wij net getrouwd zijn een extra mooie herinnering gemaakt. Precies boven ons ‘woon’ gebied heen gevaren en het was geweldig! Vooral fijn dat er ervaren vakmensen ons zo’n mooie ballonvaart hebben gegeven!
10
Barry
31/05/2023
Een ervaring die je mee moet maken en die je zeker niet voor een keer doet. En ook een geweldig team !!
10
Anneke
31/05/2023
Dit stond al lang op de bucketlist. Wat een mooie ervaring, ongemerkt zaten we heel hoog. Prachtig uitzicht en mooie vaart. Perfecte landing en na opruimen ballon ed een heerlijk glaasje muscato champie. Van de vaart mooie foto's op de website na afloop dat was nog een extra leuke verrassing. Crew en piloot ook heel vriendelijk. Wij gaan zeker nogmaals met onze kinderen.

ONZE VELE OPSTIJGLOCATIES

We stijgen op vanaf veel vaste locaties door heel het land. De exacte opstijglocatie bepalen we aan de hand van de weers- en windomstandigheden: een ballon vaart namelijk mee op de wind en is niet te sturen. Bekijk snel wanneer we bij u in de buurt varen. Bij een privévaart kunnen we soms zelfs voor uw deur opstijgen.

Gegarandeerd de beste ervaring

Slecht weer? Nieuwe afspraak!

Storm, hevige regen of onweer verwacht? Bij slecht weer maken we gewoon een nieuwe afspraak.

Altijd perfect zicht

U mist geen moment. Wij verzekeren u van een plek aan de rand van de mand met het beste zicht.

Duidelijke communicatie

De opstijglocatie verandert of het weer slaat om? Wij geven het direct door. Zo staat u nooit voor verrassingen.

Elke vaart overtreft de vorige

Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar!

Ontmoet ons team
Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar o.a. informatie wordt opgeslagen zodat u die niet steeds opnieuw hoeft in te vullen. Bij het surfen op onze website gaan wij er vanuit dat u akkoord gaat met het gebruik van deze cookies. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen. Het kan zo zijn dat sommige onderdelen op onze website dan niet meer goed functioneren. Meer weten over deze cookies en ons privacybeleid? Klik dan op informatie. Meer informatie